Publisert Legg igjen en kommentar

Unimog 406 ’69

Adventure Overland Podden tok turen til Simostranda for å snakke med eieren av uten tvil Norges mest sjarmerende Unimog!

Jonas bodde i denne i ett år da han tok utdanningen sin, denne Unimog’en har Trebitt på panelet, hevetak med Hi-Lift, Jøtul vedfyring, kobberbeslag, rosemaling og kraftuttak…

Jeg tror jeg sier det 10 ganger i løpet av opptaket (kan ha fjernet noen) FOR EN SJARMERENDE BIL ❤️ dette er altså en 1969 modell Unimog 406 kjøpt ny hos Bertel O. Steen og har fungert som gårdstraktor i tre generasjoner.
Når Jonas skulle ta videreutdanning, valgte han å bygge en hytte på bestefars gamle skogsmaskin og plassere den i skogholtet ved skolen.

Nå gjenstår det bare å se om han drar denne land og strand rundt for å oppleve reisen. Om du ser Jonas på tur i sommer, vink å si du hørte Adventure Podcasten om bilen hans!

Alt startet med døra… kjøpt på finn.no og malt av mamma.

Hytte med stjerne og kraftuttak skal man ikke kimse av…

Hør episoden her – på de 47 minuttene det tar å høre på denne episoden ville Unimog’en flyttet seg snaue 77 meter i lavserie LOL. Episoden publiseres 27. juni – tiiiidlig om morgenen.

Legg igjen en kommentar