Publisert Legg igjen en kommentar

Vi ringer Norge rundt!

Vi fikk ikke levert noe episode i går, noe måtte gjøres! Børre tok bestikket i egne hender og tok en ringerunde rundt i det ganske land for å få litt status. Denne kjøreturen hadde tatt 26 timer dersom du kjørte den i oppringt rekkefølge! Takk til Simon, Pål, Espen, Odd Joar, Bjarne, Haakon, Cato, Thorstein og selvsagt Jon! Takk for at dere stilte opp på spesielt kort tid, dere er fantastiske!

59°42’48.1″N 11°08’16.6″E

Publisert Legg igjen en kommentar

Vi snakker om campkjøkken fra karantene

Folk putter masse kroner i rigging av kjøkken i og rundt bilen, hvordan lages mat på tur. Hvilke varmekilder finnes, hvordan holder man maten kald, hva spiser man på, og med hva… husk perkulatoren! På tiden denne episoden tar kjører du fra Kragerø til campspot, men jeg tror jeg heller ville lagt turen via Henneseid, selv om det tar 30 minutter lenger tid.

59°23’13.8″N 9°32’57.6″E

Publisert Legg igjen en kommentar

Mobilt prat om recovery utstyr

Vi har fått lånt oss en Toyota Land Cruiser AT35 og hva er vel ikke å forvente at vi stikker avsted. Vi ringer opp Jon på handsfree og ender opp hos Kjell Marius som har laget bål, boller og kaffe! Du rekker fra Sola til Tonstad på denne tiden denne episoden tar, men jeg ville heller kjørt via Sira og nordover på fylkesvei 901, så rekker du enda en episode!

Ingen camptips i denne episoden, men her får du kaffe og boller om du ringer først!

59°39’16.9″N 10°39’08.9″E