Publisert Legg igjen en kommentar

AT EXPO OVERLANDING (del 3:3)

Ole Marius fortsetter runden videre rundt i campen for å sjekke stemningen og høre hva folk har å si, veldig gøy å treffe turglade folk som både har lang erfaring og de som nettopp har kommet til i miljøet.

Frem til denne episoden blir publisert på Spotify (eller der du hører på sånt) må du høre episoden på innlogget tjeneste, samtidig som du støtter oss økonomisk med produksjonen av denne podcasten.

Takk til @sagen.marius for bruk av foto til episoden

Publisert Legg igjen en kommentar

AT EXPO OVERLANDING (del 2:3)

Bli med Ole Marius rundt i camp på AT EXPO OVERLANDING når han tok med seg opptageren. Han har snakket med en hel haug med folk helt frem til det ble for sent å fortsette 😂🍻

Vi sjekk hva slags bil vedkommende har, reisetips, matlaging, hvordan de ble opptatt av overlanding og allverdens med avsporinger – utrolig moro!

Takk til @egge_overland for bruk av foto til episoden

Publisert Legg igjen en kommentar

AT EXPO og 71 biler på Overland Camp! (del 1:3)

Det har plutselig gått en uke siden mange av oss møttes på Arctic Trucks sin EXPO eller åpent hus om du vil. Espen og Ole Marius tar ansvar å setter seg ned imens sikkert 1200 mennesker tråkker rundt på AT EXPO. For en dag!

Når Arctic Trucks stenger dørene på EXPO drar de som vil på AT EXPO OVERLANDING – vi er rundt 50 biler påmeldt på formiddagen, men i løpet av dagen og rett før avreise kommer den siste hvite pickupen kjørende inn på plassen og vi blir 71 biler på tur. Siste kolonne kjører 16:00 fra AT.

Ole Marius tar med seg mic’en og gjør noen gode intervjuer med folkene som er på camp, i denne episoden rekker vi bare 5 intervjuer for at ikke episoden skal bli altfor lang. Vi snakker med Calle, Kjell Marius, Trond Einar, en god gjeng rundt bordet og Trude fra Arctic Trucks. Vi har 9 intervjuer igjen liggende å vente – de kommer i del 2.

Publisert Legg igjen en kommentar

Sommeren 2022 er i gang, er bilen rigga?

Med selvforskyldt synkende lyttertall og stor fare for kullseiling hiver vi oss over mikrofonen for å lage en kort episode før alle overland-eventene starter denne sesongen. Det er nesten gått ett halvt år siden forrige episode og vi er ekte klare for alle restriksjonsfrie expoer og festivaler!

Håper vi sees førstkommende helg, AT EXPO og tilhørende AT EXPO OVERLANDING som går til en foreløpig hemmelig destinasjon. Kanskje dette blir en favoritt videre fremover.