Publisert Legg igjen en kommentar

Hva pakker du i når du drar på tur?

Vi møtes på parkeringsplassen på Bygdøy Sjøbad for å ta opp denne episoden, vi prøver oss nå på ca 1/2 times episoder i stedet for over en time – er det enklere å få hørt hele da? Iallfall, på de 32 minuttene det tar å høre denne episoden rekker du vel såvidt å finne frem soveposen, putte den i  bag’en fra Halite og komme deg avsted på din favorittspot!

59°54’38.9″N 10°40’03.7″E

Publisert Legg igjen en kommentar

Vi ringer en “first responder paramedic”

Børre fikk inspirasjon etter hans forrige tur i skogen da nesten fingeren forsvant og tenkte at vi bør ha en episode om førstehjelp. Hva man bør du ha med seg i bilen både ved ulykker i camp, og ikke minst dersom man er førstemann etter en trafikkulykke… bank i bordet! På den tiden det tar å høre denne episoden rekker du kappe deg i fingeren ved Fjellvannet, nødpakke hele campen og kjøre til legevakta i Skien og få sydd ting sammen. 1 time og 8 minutter! Husk å ringe legevakta i forkant på telefonnummer 116117 (da kommer du alltid til din nærmeste lagevakt)

59°23’17.8″N 9°32’47.0″E

Publisert Legg igjen en kommentar

Covid Campers

Dagens tips: Pass opp for Aprilsnarr!
Det er altså så dørgende kjedelig å ikke kunne dra på tur. Vi håper alle kan komme med koretreiste steder å dra til. Vi har trukket vinner av Dutch Oven fra Olav Teigen Maskinforretning – du må høre episoden for å vite hvem det var som vant 🙂

Jon disker opp med hjemmelagde hamburgere som man kanskje burde ha blandet sammen et par dager før avreise…

På denne tiden det tar å høre har du allerede passert kommunegrensa… Rykk tilbake til START!