Publisert Legg igjen en kommentar

Sesongavslutning 🎄 og 🎄 anderledesjula-spesial 🎄

Enogtyve episoder greide vi i anderledesåret 2020, vi satset kanskje noe høyt, men for 2021 har vi har funnet formen. Vi summerer opp litt, forteller om et par nye planer og temaer som vi vil belyse i neste sesong av Adventure Overland Podden.

God Jul og Godt nytt år – håper vi sees mye mer i 2021!

NB! Bli med på Norwegian Explorers Overland Festival i Stryn til sommeren!!!

Publisert Legg igjen en kommentar

Vi treffer Espen på Naka Autosport

For en kombinasjon! Espen har lang erfaring med bilsport, kjøper og selger bruktbiler og har virkelig fått teften av overlanding. Vi traff Espen på jobben hans, det ble et morsomt intervju – og er du i marked for en bruktbil har han kanskje noen tips å komme med i tillegg. Hør episoden og kom gjerne med feedback på Facebook gruppen vår! PS! Bildet er retusjert 🙂

Publisert Legg igjen en kommentar

Norgesferien 2020 er over og vi intervjuer Kasper Høglund!

Vi er endelig tilbake etter noe som kan virke som tidenes lengste sommerferie, det var det altså ikke – men rett og slett mangel av selvdisiplin. Norgesferien 2020 er absolutt på hell og vi skal se om vi finner noen kandidater til konkurransen vår. Vi har endelig fått tak i Kasper som er sørpå for å bygge om bilen sin.

Denne episoden er tatt opp i studio så denne gang kan det rett og slett ikke være dårlig lyd!

Vi gleder oss!

Publisert Legg igjen en kommentar

#norgesferie2020

Siden katten uansett måtte leveres på summercamp for sommeren, så vi oss vårt snitt til å ta opp sommer-episoden på veien. Vi har ringt litt rundt til folk, fått en oppskrift fra Jon, og til slutt sendt alt materiellet til Stian som har klippet dette sammen. Denne episoden blir publisert for første gang 100% skybasert fra en iPad – fra en tilfeldig cafe på Dombås.

Oppfordrer alle til å hilse på alt med taktelt eller andre som ser ut som har samme interesse som oss. 

God Sommer!

Episodens campspot er et fantastisk sted opp langs Grimsdalen, mellom Folldal og Dovre.
62°05’08.2″N 9°39’02.7″E

Publisert Legg igjen en kommentar

Roadtrip med Marcus

I denne episoden har Marcus som vi så smått presenterte i forrige episode fått styre skuta og dratt på tur. Marcus dro på tur med Espen og en gjeng erfarne overlandere. Møt Thorstein som med åra har blitt en erfaren overlander her til lands. Marcus tar oss med på en imaginær walkaround rundt han LC150 fra strandkanten. På de 41 minuttene denne episoden tar så er du såvidt ute av fredagstrafikken på vei til camp… Håper denne episoden er en fryd for øret.

Takk til alle som har gjort denne episoden mulig!