Camp Villmark x Adventure Overlandfestival på Nova Spektrum 15-17. mars 2024

Her har vi samlet det vi trenger å få DEG registrert!

Vi inviterer til Norges Første Innendørs Overland Festival sammen med Camp Villmark helgen 15-17. mars 2024.

Bli med på innendørs overland-camp for å vise frem hva vi driver med for andre. På gjestelisten er Østlandet Overlanding, Møre & Romsdal Overland, Norsk Land Cruiser Klubb, Jeep Club Norway, Norsk Geländewagen Klubb og Norsk Land Rover Klubb som stiller med sine med garvede overlandere.

PREMISSER:
Vi vil først gjøre klart at å delta på Camp Villmark x Adventure Overland Camp krever at du har mulighet til å sette igjen bilen inne fra riggedag til avslutningsdag. Det vil si fra torsdag 14. mars frem til 21.00 til søndag 17. mars klokken 15.00.
Bilen og utstyret må rigges opp så flott det lar seg gjøre, husk det er betonggulv og ingen sjangs for teltplugger, så der må man være kreativ.

FESTIVAL-VETT:
Vi tenker det er greit at vi er på "samme side" når det kommer til oppførsel og regler når vi alle er på innendørs overland festival!

Matlagning
Matlagning skjer hovedsaklig utenfor, skal du lage mat inne må du bruke en induksjons-plate eller vannkoker til REALposen. Du kan selvsagt også kjøpe mat på lik linje med besøkende, utenfra eller inne på messeområdet.

Bål
Det er vel kanskje innlysende for noen, men vi må nesten si ifra at det er absolutt ikke lov med bål eller åpen ild (i noen form) inne. 

Representasjon
Husk alkohol med måtehold, hold campen ryddig og fri for ølbokser. Ser du en ølboks på campingbordet til naboen så ta den vekk eller si ifra dersom eieren er der. 
Det er masse å se og oppleve på Camp Villmark, vi tenker at det skal man såklart få oppleve messen. 
Klubben du representerer bør alltid ha halvparten av utstillerne på plass. Sørg for at noen er der for å holde liv i camp.

Overnatting
Skal du være helt om kvelden, må du også være helt om dagen! Du må være ute av soveposen og klar for besøk når messa starter klokka 10:00

Regler for messen
Se Camp Villmarks regler som du har fått tilsendt på epost fra Nova Spektrum.

Her er link til Camp Villmarks informasjonside som forteller om Norges første Overland Festival!

PÅMELDING:
Her melder du deg på i systemet til Camp Villmark på Nova Spektrum innen 15. februar, dette er den offisielle linken.

REGISTRERING FOR OSS:
De som melder seg på på Camp Villmark sin løsning går rett til dem, og vi har ikke tilgang til den før mot oppstart av Camp Villmark, derfor har vi laget et eget lite skjema for å vite hvem som er med.


Stem frem årets overlander

I år gjør vi det litt enklere enn i fjor å nominere Årets Overlander 2024 – du stemmer enkelt ved å klikke på ett av bildene under og gjøre ditt valg der.

Stemmeperiode 15. feb til 17. mars 2024