Noen av oss sitrer etter å komme oss ut, sitte på jobb er nesten bare en nødvendighet for å kunne ha muligheten. Vi som drifter ADV/ENT/URE OVERLAND er av den typen. Noen av oss får ikke reist på alle turene som tilbys og derfor brukes energien til å samle folk til den samme interessen.

Menneskene bak ADV/ENT/URE OVERLAND

Ingvar (Adventure Overland Merchandise og Instagrammer) er en ekte primus av en motor, for kanskje hele overlandmiljøet i Norge. Ingvar startet opp Facebookgruppen først ment å være en del av et internasjonalt samarbeid, men det var de lite interessert i viste det seg. Så sammen med Børre ble FB-siden ADV/ENT/URE OVERLAND etablert. Ingvar er mye på tur og med i bilen har han vår mobile merchandise butikk.

Bil: Toyota LandCruiser LC150 AT37, denne er utstyrt med Alu-Cab og Aluca-skuffer, har strøm og solceller – makan til rigg.

Espen (Podcaster) er også en «primusmotor» men for selve Podcasten. Kun en kort telefon var nok for å få giret opp Børre om et eget podcast-show. Så snart dealen var spikret sørget Espen for korrekt utstyr, så dette kan umulig gå gærnt…nei, vent!

Holder det ikke med top-notch gear?

Bil: Land Rover Defender – ja, den helt nye typen, for en bil!

Børre (Podcaster) har lenge hatt ideen om en form for kanal å være i og ikke mindre enn en uke før Espen spurte om han ville være med hadde han også ideen om en Podcast. To sjeler, én tanke! Børre jobber til daglig med markedsføring av ombygde biler og salg av utstyr til all slags bilbruk deriblant også overlanding, du finner han på Arctic Trucks på Solbergmoen.

Bil: Toyota LandCruiser 100-serie på 285×75 16 – skal holdes «clean»

Vi kan ikke tilby kaffe sånn til hverdags,
men send oss en epost om det er noe du lurer på!

Marcus (Podcaster) kom susende inn som en boksehanske fra venstre og ville være med i Podcasten om vi ville eller ikke. Han hadde ideen om at han skulle delta som humørspreder og skulle stille de spørsmålene lytterne hadde.

Marcus er en ivrig offroader og har følgende meritter på listen:
Vatnajökull 2020: Dreki Adv.
Langjökull 2019: an overland adventure
Svalbard 2014
NorthPole 2014

Bil: Toyota LandCruiser 150 AT37 (Norges feteste arbeidsbil)

Stian (Klipp & redigering) tok kontakt en liten stund etter Covid-19 hadde befestet seg i landet – beviset på at det finnes unntak som bekrefter regelen! Korona har ført med seg noe godt! «Hei, trenger dere en lydtekniker?» For en lykke! Stian er mye på turer både med bil og til fots. Dessuten monterer han profftelt her i området.

Bil: Jeep TJ på 33 med både Rubicon og Arctic Trucks merker. Mulig de blir byttet med noe annet spennende.

Ole Marius (Adventure Overland Gear) er snart en habil overlander, nå kjører han rundt i en cruiser på store hjul og du skal se han nok snart har taktelt med markise! BAM! Der var det taktelt og markise og egentlig det meste man får skrudd fast på en overland-rig. Han er i tillegg vår kvotering for å skape balanse i klubben, så ikke alle er fra Oslo1. Han bor samme sted som Ingvar. I vakre Sunndalsøra.

Bil: Toyota LandCruiser LC150 AT37, denne er utstyrt med Alu-Cab og skuffer, har strøm og solceller – makan til rigg.


SHOP / DROP Vi vet at det er så døvt når man står å glor på den feite tyske LandCruiser HZJ79 CrewCab som står parkert på samme parkeringsplassen du nettopp stoppet på og du hverken får vist det eller sagt det til alle, at du også driver med akkurat det samme «JEG DRAR OGSÅ PÅ EVENTYR MED FEIT BIL»

SE VÅRE BESTSELGERE


Vi produserer og publiserer en Podcast.
Podcasten tar opp alle aspekter ved overlanding, ting du skal ha med på tur, et camptips du kan dra til og vi ringer vår faste overland-kokk fra Overlanding.nu som tryller frem de diggeste retter du kan lage på tur.

Vi høres!


FØLG OSS I SOSIALE MEDIER


Copyright ADV/ENT/URE OVERLAND – All rights reserved… eller på godt norsk, ikke stjæl noe herfra uten å spørre om lov… det er vanlig folkeskikk.
Deler du, så deler vi – det er vinn vinn.

Fotokreditt av foto på denne siden: Toppbanner Carl Ronny Olsen, Børre Bratvold og Kjell Marius Melstrøm – Produktfoto som ikke er av den typiske sorten er tatt av Lisa Kittilsen